Hur funkar Dreamspaces

thumbnail

Hos Findlr ämnar vi att effektivisera och underlätta processen att hitta er nästa lokal. Vi är väl medvetna om att hitta den perfekta lokalen är tidskrävande och svårt. Sökandet hamnar ofta i konflikt med de kortsiktiga målen, då det tar tid från andra måsten. Trotts att det ofta skjuts upp så är lokalen man som företag befinner sig i ofta en stor del av hur väl verksamheten kan föras framåt och växa.

För att vinna tillbaka tid, och låta er företagsledare fokusera på det ni verkligen bryr er om, så har vi tagit fram Dreanspaces. Här specificerar ni på ett ungefär vad ni är ute efter och sedan hittar våra algoritmer och ml-modeller de lokaler som matchar er bäst. Med dreamspaces vässas utbudet och tiden som läggs på sökande kan minskas.

Såhär går det till:

 1. Logga in eller skapa konto och välj sedan Hyra

 2. Navigera sedan via navigationsmenyn på vänster sida till Dreamspace

 3. Specificera sedan plats genom att antingen måla på kartan eller skriv in den plats där ni söker

 4. Därefter fyller ni i de krav ni tycker är viktigast (det är fritt fram att skippa några av fälten)

  • Min-Max-fällt (Storlek, Antal rum, Pris): I dessa fällt kan du antingen fylla i ett spann av vilket är det lägst/högsta värdet ni söker efter. I dessa fällt kan även det ena värdet skippas för att få ett öppet intervall. Skippas “min” så börjar intervallet på 0. Skippas “max” så börjar intervallet på “min” utan ett tak på spannet.

  • Typ: Här specificeras den typ av lokal som eftersökes/hur den kommer användas

  • Bekvämligheter: Här specificeras de bekvämligheter som behövs för att ni ska kunna genomföra er verksamhet. Här kan det vara bra att ha i åtanke att bekvämligheter ofta är är flytande och kan bli överenskommet med hyresvärd vid ett senare skede, ta bara de bekvämligheter som är ett absolut måste eller som ej går att ändra senare.

 5. Klicka sedan på Spara i det nedre högra hörnet

Vad händer sen?

 • Allt eftersom att annonser publiceras så kommer listan med potentiella matchningar växa så det är värt att hålla lite kolla på om det dyker upp något nytt

 • För att hoppa mellan matchningar och Dreamspace spec. så används menyn högst upp till vänster i vyn, “Dreamspace | Matchningar”.

Läs relaterade inlägg